Infrarød stråling mod ryg- og lændesmerter
Tusindvis af danskere plages dagligt af smerter i ryg og lænd, både i forbindelse med deres arbejde og i fritiden. Et nyt, tysk-produceret kvalitetsprodukt fra mc-heat, der effektivt lindrer disse smerter, er nu blevet lanceret på det danske marked.

mc-heat ryg-og nakkebandager har en avanceret dybdevirkende infrarød teknologi, der drives af et genopladeligt 7.4 volts lithium-batteri, som forvandler den elektriske energi til varme-energi. De varme, infrarøde stråler går i dybden og aktiverer muskulatur og blodbaner således, at der løses effektivt op for spændinger og smerter.

mc-heat produkterne er udført i tyk, slidstærkt neopren, der selv uden at man ’tænder for’ batteriet, støtter og varmer over lænden, og rygbandagen har en komfortabel pasform, der gør det muligt at bære den mens man er aktiv, for eksempel i forbindelse med fysisk arbejde eller sport.

I lighed med mange andre danskere har Ib Steffensen fra firmaet Golfrelations i årevis døjet med smerter og ømhed i lænd og ryg. Som tidligere fodboldspiller har han i sin fodboldtid udsat ryggen for en hård belastning, og som forretningsmand har han siden tilbragt mange timer på en kontorstol foran sin PC og endnu flere timer i sin bil på vej rundt til møder og arrangementer i hele landet.

Rygsmerterne generede ham både på arbejdet og i fritiden, og han har brugt mange penge på fysioterapi og kiropraktor gennem årene. Via en bekendt i Spanien, blev han opmærksom på mc-heat. Efter at have prøvet mc-heats terapeutiske rygbandagebælte med infrarød stråling dagligt igennem det seneste år, har Ib Steffensen oplevet en markant lindring af rygsmerterne. Den forbedring i livskvalitet, han har erfaret på egen krop, har fået ham til sikre sig det danske agentur på mc-heat.

”I dag kunne jeg ikke drømme om at gå på golfbanen eller lave havearbejde uden at have mc-heat bæltet på. Det er muligt at indstille varmeeffekten i fire trin – 100, 75, 50 og 25 procent – og det er naturligvis helt individuelt, hvor meget varme man føler man har behov for, og meget ofte benytter jeg også bare bæltet uden varmen sat til, fordi det i sig selv giver så god en støtte,” siger Ib Steffensen.

mc-heat har en lang række produkter med infrarød varmestråling. Det største potentielle marked ligger formentlig i rygbandage-bæltet og en nakkebandage, specielt udviklet til at lindre smerter i nakke og skuldre. Nakkebandagen er således effektiv til lindring af smerter i forbindelse med både piskesmældslæsioner og almindelig ømhed efter for eksempel arbejde ved PC. Det skal understreges, at mc-heat produkterne ikke har en helbredende funktion, men alene lindrer smerter og giver forøget velvære.

Produkternes forarbejdning er af højeste kvalitet. Teknologien er udviklet af tyske ingeniører og produceret i Regensburg. Bælterne bliver forarbejdet i Porto i Portugal, hvor de bliver syet i tyk og slidstærkt Neopren. Lithium batteriet er genopladeligt, og holder til godt halvanden times brug på 100 procents effekt på en opladning.

”Der findes mange produkter til smertelindring på markedet, men ingen som mc-heat, der med sin kompromisløse kvalitet holder i mange år, og kan benyttes mens man arbejder eller på anden måde er aktiv. Jeg ser et stort potentiale i rygbandage-bæltet til håndværkere, erhvervschauffører, folk der arbejder på kontor og til mennesker med en aktiv fritid; golfspillere, skiløbere, cyklister m.v.,” siger Ib Steffensen, der også anbefaler at benytte rygbandage-bælterne når man udfører havearbejde; slår græs, fælder træer, lægger fliser m.v.
Prisen for mc-heat rygbandage-bæltet er vejledende uds 1.495 kr., inkl. moms og levering.

Har du brug for flere oplysninger, supplerende udtalelser, eller ønsker du at teste et af mc-heats produkter, så kontakt Ib Steffensen på telefon
40 72 72 82. Læs mere på www.golfrelations.dk.