familygolf

Det nyeste skud på stammen hos Golf Relations er konceptet Family Golf. Family Golf er udviklet i samarbejde med Dansk Golfunion og Hyundai Danmark. Family Golf er et event, som foregår rundt omkring i Danmark hos forskellige golfklubber. Formålet med disse events er at skabe en hyggelig dag for hele familien, og herigennem sætte fokus på golf i Danmark og give Hyundai forhandlerne en anden mulighed for at præsentere deres produkter.

Således kan golfverdenen og klubberne vise, hvad de har at byde på, og på denne måde forhåbentligt skabe flere medlemmer i klubberne. Family Golf er også med til at promovere den enkelte Hyundai forhandler, så kontakten mellem kunder og forhandlere forstærkes eller fornyes. Ligeledes vil der også i større grad kunne sættes lighedstegn mellem Hyundai og golfens verden, hvilket vil give kunderne en idé, hvad Hyundai som mærke kan tilbyde i forhold til golfsporten.

Golfrelations står for at arrangere og eksekvere de forskellige events i samarbejde med golfklubberne, som danner rammen for hele eventet. Kommunikation og reklamer for de forskellige events koordineres i samarbejde med Hyundai og Dansk Golf Union. De forskellige events promoveres på internetsider, hos forhandlerne, i lokalaviser, i pressemeddelelser og på Family Golfs Facebookside.